‘Polis çevirmesinin’ yerini paylaşan 11 kişi yakalandı

Anamur’da Mobil Mesajlaşma Uygulamalarında Polis Denetimine İlişkin Operasyon: 11 Şüpheli Gözaltında

Mersin’in Anamur ilçesinde, mobil mesajlaşma uygulamalarında polis uygulamalarının ve denetimlerin yerlerini paylaşan 11 şüpheli gözaltına alındı. Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mobil mesajlaşma gruplarında uygulama ve denetim yerlerinin paylaşılmasıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, uygulama ve denetimlerin fotoğraf ve görüntülerini çekip, konumunu paylaşan şüphelileri belirleyerek operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, grupları kuranlar da dahil olmak üzere toplam 11 zanlı gözaltına alındı.

Serbest Bırakıldılar

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yurt dışına çıkış yasağı tedbiri uygulanarak serbest bırakıldılar.

Related Posts

CHP’li Günaydın’dan AKP’ye ’17-25 Aralık’ hatırlatması: ‘Hiçbir soruşturma yapılmadı, bunları unuttuk mu sanıyorsunuz?’

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “23 bin hakim savcının 17- 18 binini de yeni aldınız. O cübbelerin hepsine düğme, cep ve rozet diktiniz ve yargıyı araçsallaştırdınız. Türkiye’de siyasetin finansmanının tarihini siz yazdınız. Ne Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dünyada ünlü rüşvet skandallarına yönelik partiniz ve iktidarınız döneminde hiçbir adım atmadınız. 17- 25 Aralık döneminde ayakkabı kutularıyla size gelen paralar, evlerdeki günlerce sıfırlayamadığınız paralar ve rezidansların 20 küsuruncu katlarında çıkan para sayma makinaları için hiçbir soruşturma yapılmadı. Bunları unuttuk mu sanıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

AKP’den Elazığ’a yatırım vizesi yok! Projede rekor, yatırımda veto

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın ekonomik yatırım ve altyapı projelerinde Türkiye genelinde en çok başvuru yapan il olduğunu belirterek, 133 proje başvurusundan sadece 19’unun onaylanmasının büyük bir adaletsizlik olduğunu söyledi. Erol, “Bu tablo Elazığ’a yapılan açık bir haksızlık. Elazığ proje üretmekte öncü ama destek alamıyor” dedi.

İsrail yine yardım bekleyenlere saldırdı: 20 Filistinli öldü, 246 kişi yaralandı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde insani yardım bekleyenlere saldırısında 20 Filistinlinin öldüğü, 246 kişinin yaralandığı duyuruldu.

90 yaşındaki ninenin toprağına göz diktiler

Yeni maden yasasıyla geçim kaynakları ve yaşam alanları tehlikede olan köylüler “Bir tek zeytin ağacımızı vermemek için ne gerekiyorsa yapacağız” diyor.

Muharrem İnce, CHP’ye katılıyor: İktidardan kurtulmak için safları sıklaştırma zamanı!

Memleket Partisi kendini feshetme kararı aldı

Sakız Adası’nda korkunç yangın! OHAL ilan edildi

Türkiye kıyılarına 8 kilometre uzaklıktaki Yunan adası Sakız’da (Chios) orman yangını nedeniyle çok sayıda köy tahliye edildi. İzmir Çeşme’nin karşısındaki adada cumartesi günü başlayan orman yangınının şiddetli rüzgar nedeniyle yayıldığı bildirildi …