Diyarbakır’da Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduktan sonra arama çalışmalarının 19’uncu gününde dere yatağında çuvalda, üzeri 30, 25 ve 20 kilo ağırlığındaki 3 taşla kapatılıp, çalılıklarla gizlenmiş halde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.
5 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR
Vahşetle ilgili 12 şüpheli hakkında daha iddianame hazırlandı. ‘Suçluyu kayırma’ iddiasıyla hazırlanan iddianamede şüpheliler hakkında 5 yıla kadar hapis talep ediliyor. Öte yandan şüphelilerden 3’ünün ise çocuk olduğu ileri sürüldü.
MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ
Narin Güran cinayetine ilişkin davada mahkeme ‘İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan ağabeyi Enes Güran, annesi Yüksel Güran ve amca Salim Güran’a ağırlaştırılmış müebbet cezası verilen vermişti. Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezası almıştı.
More Stories
Kaymakam Doğru, Turnalar Mahallesi’ni Ziyaret Etti
Zafer OSB, Türkiye’nin Yeni Sanayi Üssü Olabilir
Yeşil Ordu Bilim Şenliği Protokolü İmzalandı