‘Evim yok’ deyince Erdoğan’ın korumaları uzaklaştırmıştı… Valilik açıklama yaptı

Recep Tayyip Erdoğan Malatya Ziyareti Sırasında Çocuklara Oyuncak Dağıttı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Malatya ziyareti sırasında otobüsten çocuklara oyuncak dağıttı. Ziyaret esnasında kalabalığın arasından bir kadının yalvaran sesi yükseldi. Kadın, “Başkanım iki dakika konuşabilir miyiz? Evim yok Cumhurbaşkanım, evim yok. Çadırda kalıyorum” dedi ancak korumaları tarafından alandan uzaklaştırıldı. Bu anlar kameralara da yansıdı.

Valilik: Mağdur Değil

Malatya Valiliği, ortaya çıkan görüntüler üzerine bir açıklama yaparak konuyla ilgili açıklık getirdi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinde Özal Mahallesi’nde A.K. adlı bir vatandaşın barınma sıkıntısını dile getirdiği anlaşılmıştır. Yapılan araştırmalar sonucunda, söz konusu vatandaşın Bindal Mahallesi’nde prefabrik evde eşi ve çocuklarıyla yaşadığı tespit edilmiştir. Ayrıca, vatandaşın eşinin ticari araçla taksicilik yaptığı ve barınma konusunda herhangi bir mağduriyetinin olmadığı belirlenmiştir” denildi.

Related Posts

CHP’li başkanlardan AKP’li Çamlı hakkında suç duyurusu

CHP Bursa ve Aksaray il teşkilatları, Cumhuriyeti darbe olarak nitelendiren sözleri nedeniyle eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Bahçeli’nin ‘duruşmalar canlı yayınlansın’ mesajına Erdoğan’dan yanıt: ‘Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin duruşmaların canlı yayınlanmasına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi ve “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur” dedi.

Suriye’de dikkat çeken afiş: Şara ve Trump yan yana

Suriye’nin başkenti Şam’da, Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ve ABD Başkanı Donald Trump’ın fotoğraflarının yer aldığı, “barış” temalı bir afiş asıldı.

Askeri cunta tarafından kaçırılmıştı! 48 yıl sonra DNA testiyle bulundu

Arjantin’de 1977 yılında askeri cunta tarafından kaçırılan bebek 48 yıl sonra DNA sonucu ailesini buldu.