Ciner Holding’in Can Grubu’na devri tamamlandı

Gelişmeler medya sektöründe: Ciner Yayın Holding’in Can Holding’e devri tamamlandı

Türkiye medya sektöründe önemli bir değişiklik meydana geldi. Ciner Yayın Holding’in Can Holding’e devri 24 Nisan 2025’te resmi olarak tamamlandı. Bu süreci kamuoyuna duyuran Kenan Tekdağ, Ciner ailesine ve çalışanlarına teşekkür ederken, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Ciner Yayın Holding’in Can Holding’e devri konusunda açıklama yapan Kenan Tekdağ, şunları dile getirdi:

“Değerli arkadaşlarım, kardeşlerim;

Ciner Yayın Holding hisselerinin Can Grubu’na devri 24 Nisan 2025 itibarıyla tamamlandı. Yeni dönemin tüm çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Sayın Didem ve Turgay Ciner’e minnettarım. Ciner Yayın Holding’in kuruluşundan bugüne kadar Yönetim Kurulu Başkanlığını onurla yürüttüm. Bu görevi layıkıyla sürdürmeye çalıştım. Turgay ve Didem Ciner’e gösterdikleri destek ve güven için gönülden teşekkür ederim.

Uzun süre emek veren ve destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ederim. Onların özverili çalışmaları, Ciner Yayın Holding’in önemli bir konuma gelmesinde büyük rol oynadı. Gelecekte de aynı başarıyı sürdüreceğimizi umut ediyorum.

Yeni dönemin Can ailesi ve tüm sektöre hayırlı olmasını diler, sevgi ve iyi dileklerimi iletiyorum.

Mehmet Kenan TEKDAĞ”

Related Posts

Deprem sonrası şirketlerde yeni dönem: Ofise dönüş mü, uzaktan çalışma mı?

İstanbul’da yaşanan 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından birçok şirket çalışma modellerini gözden geçirmeye başladı. Uzaktan çalışmaya geçen firmalar artarken, uzmanlar çalışan güvenliği ve psikolojik destek çağrısında bulunuyor.

Elektrikli araç şarj soket sayısı arttı

Elektrikli araç şarj soket sayısı martta önceki aya göre yüzde 2,3 artarak 28 bin 717’ye yükseldi.

Yatırımcılar dikkat! Gram altında sert düşüş sonrası iki kritik tahmin

Altın fiyatları salı günü tarihi rekor seviyeleri test ettikten sonra ani düşüşe geçti. Gram altın fiyatı 4 bin 300 TL’yi aştıktan sonra cuma günü 4 bin TL seviyelerine doğru yöneldi. Kısa süre içerisinde yaşanan sert kaybın ardından piyasalarda beklentiler de değişti. Ekonomist Hikmet Baydar gram altın için 2 kritik hedefi işaret ederken, dolar/TL için de tahminlerini paylaştı. İşte detaylar…

Bayraktar TB3’te bir ilke imza atıldı! Yeni bir eşik atlandı

Baykar tarafından geliştirilen milli silahlı insansız hava aracı (SİHA) Bayraktar TB3’ün gemiye iniş-kalkış testlerine 4. prototip katıldı ve bir ilke imza atıldı.

Mehmet Şimşek’ten KKM açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kur korumalı mevduattan (KKM) çıkış sürecinin kesintisiz sürdüğünü açıkladı.

Trump teklifi yaptı, Çin ilk adımı attı

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Donald Trump’ın Çin ile müzakere etmek istediğini söylemesi üzerine Çin’den ilk somut adım geldi. Çin, ABD’den ithal edilen ürünlerden bazılarına, yüzde 125 gümrük vergilerinden muafiyet sağlanmasını onayladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir