CHP Genel Başkanı Özel’i yumruklayan saldırgan hakkında MASAK raporu ile HTS kayıtları istendi

Selçuk Tengioğlu, CHP Lideri Özgür Özel’e Saldırdıktan Sonra Gözaltına Alındı

CHP lideri Özgür Özel’e saldırdıktan sonra gözaltına alınan Selçuk Tengioğlu’nun, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Özel’e Saldıran Şahıs Hakkında HTS Kaydı İstendi

Saldırının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan (BTK) şüphelinin HTS kayıtları ile hesap hareketlerine yönelik MASAK’tan rapor istendi.

Özgür Özel’e Tokatlı Saldırı

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anma töreninin ardından AKM’den ayrılan Özel, bu sırada yanına yaklaşan saldırgan tarafından yumruklanmıştı.

Özgür Özel’e Saldıran Şahıs Kim?

CHP Genel Başkanı Özel, korumalar eşliğinde ve güvenlik önlemleri altında alandan ayrılırken polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelinin Selçuk Tengioğlu olduğu belirlenmişti.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı, buradaki işlemlerinin ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne gönderilmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma başlatılan şüphelinin, 9 Mayıs 2004’te Hatay’ın İskenderun ilçesinde kızı M.T. (15) ve oğlu B.T’yi (17) öldürdüğü, küçük kızı G.T’yi (11) yaraladığı gerekçesiyle müebbet hapse çarptırıldığı, 2020’de şartlı tahliyeyle cezaevinden çıktığı belirlenmişti.

Şüphelinin herhangi bir siyasi parti veya örgütle bağlantısının bulunmadığı ve akıl sağlığına ilişkin de bir bulguya rastlanmadığı öğrenilmişti.

Related Posts

CHP Sözcüsü Yücel: Telef olacak söylemleri şiddetin zeminini hazırlamıştır

CHP Sözcüsü Yücel: Telef olacak söylemleri şiddetin zeminini hazırlamıştır

Muğla’daki flamingo cennetinde Ağaoğlu ve Doğuş projelerine sert tepki

Muğla’nın Milas ilçesinde koruma altındaki flamingo cenneti Tuzla Sulak Alanı ve etrafından Ağaoğlu tarafından yapılmak istenen Kasaba Projesi ile Doğuş Holding tarafından planlanan golf sahası ve turistik tesislerine yönelik Muğlalı STK ve çevreciler geniş çaplı eylem kararı aldı.

Beyaz Saray, Trump’ı bu kez de Star Wars savaşçısı olarak paylaştı

Beyaz Saray, Trump’ı bu kez de Star Wars savaşçısı olarak paylaştı

Şara’nın güçleri Lazkiye katliamını izledi: İngilizlerden yeri yerinden oynatacak iddia

Beşer Esad’ın devrilmesi ile yönetimi alan Ahmed eş Şara’nın atacağı adımlar tüm dünyanın gözünü yeniden Suriye’ye çevirirken Şara ve ekibinin ılımlı tavrı ve olumlu açıklamaları dikkat çekti. Olumlu açıklamalar Suriye’de birlik rüzgarı estirse de …

Para mı aldı?: Saldırganın banka hesapları inceleniyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruk atan Tengioğlu’nun saldırı için para alıp almadığı araştırılıyor.

Almanya’da AfD’ye yasak yolu açıldı

Önümüzdeki günlerde güvenoyu alması beklenen CDU/CSU ve SPD hükümetinin yasak kararı alması için yasal zemin oluşmuş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir