Bursa’da Alüminyum Parça Üreten Fabrikada Yangın çıktı
Bursa’da otomobil, kamyon, karavan ve ticari araçlara alüminyum parça üreten fabrikada yangın çıktı. Fabrika çalışanları tahliye edilirken yangına müdahale için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.
Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Ovakça Mahallesi İstanbul Yolu üzerinde bulunan Canel Otomotiv’e ait alüminyum parça üreten fabrikada bugün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın hızla büyürken siyah dumanlar fabrikayı sardı ve tüm işçiler tahliye edildi.
İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarına devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve işçiler bir süre dışarıda bekletildi. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.
More Stories
Spot piyasada elektrik fiyatları
Kayseri Tarım Fuarı Başlıyor
İngiltere’de enflasyon 10 ayın zirvesinde