Beyaz Saray, Trump’ı bu kez de Star Wars savaşçısı olarak paylaştı

Donald Trump, Yıldız Savaşları Karakterlerine Benzetildi

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’ın sosyal medya paylaşımında, ‘Star Wars’ (Yıldız Savaşları) filmindeki savaşçı karakterlere benzetildi.

Beyaz Saray’ın resmî sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ülkede gayriresmi olarak kutlanan ‘Yıldız Savaşları Günü’ne özel olarak Donald Trump, ‘Yıldız Savaşları’ filmlerindeki başkahramanlara benzetildi.

Trump, paylaşımda ışın kılıcı kullanan bir ‘Sith’ (kötülüğün temsilcisi) avcısı olarak tasvir edildi.

Posterin altındaki mesajda, “Sith krallarını, katilleri, uyuşturucu baronlarını, tehlikeli mahkumları ve bilinen MS-13 çetesi üyelerini galaksimize geri getirmek için çok sıkı bir şekilde mücadele eden radikal solcu çılgınlar dahil, herkese Mutlu 4 Mayıslar” ifadelerine yer verildi.

Beyaz Saray, daha önce Trump’ın “Papa olmayı isterdim” açıklamaları üzerine ABD Başkanı’nı Papa olarak gösteren bir görseli resmi hesaptan paylaşmıştı. (AA)

Related Posts

CHP Sözcüsü Yücel: Telef olacak söylemleri şiddetin zeminini hazırlamıştır

CHP Sözcüsü Yücel: Telef olacak söylemleri şiddetin zeminini hazırlamıştır

CHP Genel Başkanı Özel’i yumruklayan saldırgan hakkında MASAK raporu ile HTS kayıtları istendi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen anma töreninin ardından yumrukla saldıran zanlının HTS kayıtları ile hesap hareketlerine ilişkin MASAK raporu istendi.

Muğla’daki flamingo cennetinde Ağaoğlu ve Doğuş projelerine sert tepki

Muğla’nın Milas ilçesinde koruma altındaki flamingo cenneti Tuzla Sulak Alanı ve etrafından Ağaoğlu tarafından yapılmak istenen Kasaba Projesi ile Doğuş Holding tarafından planlanan golf sahası ve turistik tesislerine yönelik Muğlalı STK ve çevreciler geniş çaplı eylem kararı aldı.

Şara’nın güçleri Lazkiye katliamını izledi: İngilizlerden yeri yerinden oynatacak iddia

Beşer Esad’ın devrilmesi ile yönetimi alan Ahmed eş Şara’nın atacağı adımlar tüm dünyanın gözünü yeniden Suriye’ye çevirirken Şara ve ekibinin ılımlı tavrı ve olumlu açıklamaları dikkat çekti. Olumlu açıklamalar Suriye’de birlik rüzgarı estirse de …

Para mı aldı?: Saldırganın banka hesapları inceleniyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruk atan Tengioğlu’nun saldırı için para alıp almadığı araştırılıyor.

Almanya’da AfD’ye yasak yolu açıldı

Önümüzdeki günlerde güvenoyu alması beklenen CDU/CSU ve SPD hükümetinin yasak kararı alması için yasal zemin oluşmuş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir