Manisa Zeytinliova’nın sokakları yenilendi

Zeytinliova Mahallesi Yenilendi

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Zeytinliova Mahallesi’nde üst yapı yenilendi. Daha önce içme suyu hattı çalışmaları tamamlanan mahallede şimdi de 59 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin, yaptığı açıklamada Zeytinliova Mahallesi’nde büyük bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, ana cadde ve ara sokaklar da dahil olmak üzere mahallenin yarısında yenileme çalışmaları yapıldığını aktardı. Kentin daha yaşanılabilir hale gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Yeltin, belediyenin kendi tesislerinde ürettikleri 59 bin metrekarelik kilit parke taşının döşendiğini ifade etti.

Yapılan çalışmaların tamamlandığını belirten Zeytinliova Mahalle Muhtarı Gülten Demir, sokakların çok güzel hale getirildiğini dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Related Posts

CHP’li başkanlardan AKP’li Çamlı hakkında suç duyurusu

CHP Bursa ve Aksaray il teşkilatları, Cumhuriyeti darbe olarak nitelendiren sözleri nedeniyle eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Bahçeli’nin ‘duruşmalar canlı yayınlansın’ mesajına Erdoğan’dan yanıt: ‘Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin duruşmaların canlı yayınlanmasına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi ve “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur” dedi.

Suriye’de dikkat çeken afiş: Şara ve Trump yan yana

Suriye’nin başkenti Şam’da, Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ve ABD Başkanı Donald Trump’ın fotoğraflarının yer aldığı, “barış” temalı bir afiş asıldı.

Askeri cunta tarafından kaçırılmıştı! 48 yıl sonra DNA testiyle bulundu

Arjantin’de 1977 yılında askeri cunta tarafından kaçırılan bebek 48 yıl sonra DNA sonucu ailesini buldu.