Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halinde olan O.İ. yönetimindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçtaki D.C.K, H.S. ve H.C.Ş. olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

Olayın ardından ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza alanında güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Bahçeli’nin ‘duruşmalar canlı yayınlansın’ mesajına Erdoğan’dan yanıt: ‘Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin duruşmaların canlı yayınlanmasına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi ve “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur” dedi.

Suriye’de dikkat çeken afiş: Şara ve Trump yan yana

Suriye’nin başkenti Şam’da, Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ve ABD Başkanı Donald Trump’ın fotoğraflarının yer aldığı, “barış” temalı bir afiş asıldı.

Askeri cunta tarafından kaçırılmıştı! 48 yıl sonra DNA testiyle bulundu

Arjantin’de 1977 yılında askeri cunta tarafından kaçırılan bebek 48 yıl sonra DNA sonucu ailesini buldu.

Leman dergisi yazı işleri müdürü Aslan Özdemir için gözaltı kararı

Leman Dergisi hakkında yürütülen soruşturmada, yazı işleri müdürü Aslan Özdemir hakkında gözaltı kararı verildi.

Seyircisiz oynama yasağı 2 yıl sonra iptal etti

Van 3. İdare Mahkemesi, Van Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 23 Aralık 2023 tarihinde oynanan Van Spor FK – Bursaspor karşılaşmasının seyircisiz oynanması yönündeki kararını hukuka aykırı bularak iptal etti.

BTP Lideri: Bu topraklarda Sözcüler bitmez

BTP lideri Hüseyin Baş, SÖZCÜ TV ekranının 10 gün boyunca karartılmasına sert tepki gösterdi.