Zonguldak’ta 6 maden ocağı imha edildi

Zonguldak’ta Ruhsatsız 6 Maden Ocağı Faaliyetleri Durduruldu

Zonguldak’ta ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 6 maden ocağının işletmeleri durduruldu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, ruhsatsız olan maden ocaklarına müdahale edildi.

Ruhsatsız olarak işletildiği tespit edilen 6 maden ocağında 70 metre ray, vagon, vinç ve hava kompresörü ele geçirildi. Bu ocağlar Türkiye Taşkömürü Kurumu ekipleri tarafından kapatıldı.

Ele geçirilen malzemeler, ocakların orman alanlarında bulunması nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

TBMM Genel Kurulu toplandı: Meclis gündeminde hangi konular var?

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanarak gündem dışı konuşmalara yer verdi. Hakkari, Kocaeli ve Erzincan milletvekilleri illerindeki ulaşım, işsizlik, eğitim ve terör konularına dikkat çekerken, bazı milletvekilleri Hz. Muhammed’e yönelik karikatüre karşı Meclis’te Salavat-ı Şerif okudu.

Elon Musk: ABD’nin ulusal devlet borcu konusunda Demokratlar da Cumhuriyetçiler de başarı elde edemedi

Dünyanın en büyük ekonomisi olan Amerika Birleşik Devletleri’nin devlet borcu, 1977’den bu yana artıyor

Türkiye’nin en çok konuştuğu isimlerden biriydi! Interpol Hüseyin Yalçın Coşkun’un ölümünü doğruladı

Interpol, Hatay’da “Cennetten bir köşe” sloganıyla satışa sunulan ve 6 Şubat depremlerinde 269 kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans davasının kırmızı bültenle aranan firari sanığı müteahhit Hüseyin Yalçın Coşkun’un, Karadağ’ın başkenti Podgoritsa’da hayatını kaybettiğini teyit etti.

Fidan’dan Eurofighter açıklaması

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşıyla Ankara’da yaptığı görüşmenin ardından İran-İsrail mutabakatının sürmesi ve Gazze’de ateşkesin sağlanmasının Türkiye’nin öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti. Fidan, İngiltere ile ekonomi, savunma ve dış politika alanlarında güçlü işbirliğine dikkat çekti.

Türkiye’den vizesiz gidilen ülkelerin yeni listesi yayınlandı

Son yıllarda yapılan yeni anlaşmalarla birlikte Türk vatandaşlarının vize olmadan sadece kimlik ya da pasaportla gidebileceği ülkelerin listesi değişti. İşte çok sayıda Balkan, Avrupa, Asya ve Afrika ülkesinin yer aldığı listede vize muafiyeti için Türk vatandaşlarına tanınan süreler…

Zimmetine para geçiren PTT çalışanın cezasında indirim

Adana’da zimmetine para geçirdiği iddiasıyla yargılanan PTT çalışanının cezası 8 yıla indirildi.