Vatandaşlar kuyruğa girdi! Saati 100 lira

Erzurum’daki Yapay Göl Buz Pistine Dönüştü!

Erzurum’da, gemi şeklinde restoranı bulunan 1,5 metre derinliğindeki yapay göl, hava sıcaklığının eksi 25 dereceye kadar düşmesiyle buzla kaplandı. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından halka açık buz pistine dönüştürülen göl, yarıyıl tatili nedeniyle öğrencilerin ilgisini çekiyor.

Doğal buz pistine dönüşen göl, gün boyu ziyaretçilerini ağırlıyor. Saatte 100 liraya kiralanan patenler, almak isteyenler arasında uzun kuyruklar oluşturuyor. Ayrıca, patenle kaymayı öğrenmek isteyenlere ücretsiz eğitimler de veriliyor.

“Zengin Sayıda Katılımcımız Oldu”

Buz pateni eğitmeni ve buz hokeyi sporcusu olan Ebubekir Kars, gölün donmuş bir halini değerlendirdiklerini belirtirken, “Başkanlarımız sayesinde donmuş bir göl üzerinde eğitime başladık. Halkımız yazın piknik yaparken, kışın paten kayarak eğleniyor. Sömestr öncesi başladık ve katılımcı sayımız oldukça arttı” dedi.

Fuat Sezgin Anadolu Lisesi öğrencisi olan Ravzanur Özkan ise “Okullar tatil olduğu için bu aktivitelere daha fazla zaman ayırıyoruz. Buz pateni, kayak ve kızak gibi etkinliklerle tatilimizi dolu dolu geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

Galeri:

Related Posts

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya yolcusu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen 6-7 Temmuz’daki BRICS Zirvesi’ne katılacak. Fidan’ın zirvede Gazze, yapay zeka, iklim krizi ve adil ticaret gibi başlıklarda Türkiye’nin görüşlerini aktarması bekleniyor.

Sıcak havalar can aldı: 22 yaşındaki kız için 5 günlük yas

22 yaşındaki Martina Gillio, her zaman gittiği spor salonunda aniden fenalaştı. Yanında bulunan erkek arkadaşının hemen ambulansı aradığı belirtildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, salondaki defibrilatörü kullanarak kalp masajı yaptı. Ardından …

CHP maskeli provokatörlerin oyuncağı haline geldi

AK Parti Kadın Kolları’nın programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Leman dergisinin Peygamberimiz’e (sav) hakaretini savunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi: “Milyonların gördüğü hakareti, rezilliği, provokasyonu sen göremiyorsan sorunu başkasında değil kendinde ara. CHP sadece belediye soyguncularının değil milletten kopuk marjinaller, yüzü maskeli provokatörler, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının oyuncağı haline gelmiştir. Özgür Özel’in girdiği yol çıkmaz sokaktır.”

Netanyahu’nun oğlu Avner korktuğu için adını değiştirmiş

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun diğer oğlu Yair’in hak sahibi olmayan kişilere diplomatik pasaport verilmesiyle ilgili devam eden bir soruşturma kapsamında İsrail polis teşkilatının yolsuzluk suçlarıyla mücadele birimi “Lahav 433” tarafından ifadeye çağırıldığı bildirildi.

Avustralya, antisemitik sözleri nedeniyle ABD’li rapçi West’in vizesini iptal etti

Avustralya, antisemitik sözleri nedeniyle ABD’li rapçi West’in vizesini iptal etti

Trump’tan New York ön seçimlerini kazanan Mamdani hakkında açıklama: Şehri bu komünist delinin mahvetmesine izin vermeyeceğim

Trump’tan New York ön seçimlerini kazanan Mamdani hakkında açıklama: Şehri bu komünist delinin mahvetmesine izin vermeyeceğim