Türkiye günlerdir rezil görüntüleri konuşuyor… Belediye harekete geçti

Marmaris Belediyesi, Harekete Geçti!

Marmaris Belediyesi, bazı işletmelerde yaşanan ve kamuoyunda rahatsızlık yaratan “dans adı altında sergilenen görüntüler” ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamada, son günlerde sosyal medyada ve çeşitli platformlarda dolaşan ve Marmaris’teki bazı işletmelerde sergilenen, rahatsızlık veren görüntülerin belediye ve diğer yerel kurumların dikkatinde olduğu vurgulandı.

Marmaris’in turizm vizyonu ve kent kimliği ile örtüşmeyen bu tür görüntülerin ilçenin saygınlığına ve kaliteli turizm hedeflerine zarar verdiği belirtildi.

Açıklamada, bu tür olayların tekrarlanmaması ve ilçede nitelikli ve sürdürülebilir turizmin devam ettirilmesi için ilgili tüm kamu kurumlarıyla istişare toplantıları yapıldığı ve detaylı bir yol haritasının belirlendiği ifade edildi.

Emniyet birimleri ve zabıta ekipleri tarafından denetimlerin arttırıldığı ve ihlal tespit edilen işletmeler hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun işletmeler için belirlediği kurallara uyulması gerektiği hatırlatılarak, “Marmaris’in geleceğini korumak ve marka değerini yükseltmek hepimizin sorumluluğudur. Belediye olarak, olumsuzluklarla mücadele etmeye ve kamu düzenini, yerel değerleri ve turizm kalitesini korumaya devam edeceğiz” denildi.

Related Posts

Anahtar Parti lideri Ağıralioğlu’ndan iktidara sert eleştiri: ‘İt sürülerine devleti kurban ettiler’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, AKP, MHP ve DEM Parti işbirliğinde yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine sert tepki gösterdi. Ağıralioğlu, “Onlar tarihe not düşüyoruz diye siyasi heveslerine notlar düşüverdiler. Tarihe not düşüyoruz diye, Öcalan’la, çocuklarımızın katiliyle bir araya geldiler. 45 yıldır mağaralarda evlatlarımızı öldüre öldüre yaşlanan it sürülerine devleti kurban ettiler. Kovaların içine koydukları 30 tane silaha devletin 45 yıllık mücadelesini rezil ettiler” dedi.

Yurttaşlar Mehmet Murat Çalık için Beylikdüzü Belediyesi önünde buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık durumunun ciddiyetine rağmen tahliye edilmemesini protesto eden CHP’liler Beylikdüzü Belediyesi önünde buluştu

CHP’li başkanlardan AKP’li Çamlı hakkında suç duyurusu

CHP Bursa ve Aksaray il teşkilatları, Cumhuriyeti darbe olarak nitelendiren sözleri nedeniyle eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Bahçeli’nin ‘duruşmalar canlı yayınlansın’ mesajına Erdoğan’dan yanıt: ‘Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin duruşmaların canlı yayınlanmasına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi ve “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur” dedi.