Özel’in sokağa çıkma çağrısına MHP’den tepki: Özgür Özel, darbecilerin papağanlığına soyunmuştur

Özgür Özel’in Asgari Ücret Açıklamasına MHP’den Tepki

T24 Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, açıklanan asgari ücrete ilişkin tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Artık sokağa çıkmanın ve hakkını almanın zamanıdır. Bir milyon kişi meydana iner rejim değişir. Ben meydana inip rejim değiştirelim demiyorum. Biz meydana inelim rejim zaten değişecek. Bir milyon kişi inip de erken seçim mitingi yaptığında o sandığı bizden kaçıramazlar. Hedef belli: bütün bir muhalefet. Erdoğan, dün gece milyonlarca AK Partili, MHP’li asgari ücretli seçmenini satmıştır.”

MHP Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Özel’in bu açıklamasına sosyal medya hesabından sert bir tepki gösterdi. Büyükataman, Özel hakkında şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet değerlerinden tam anlamıyla kopmuş olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı bir TV programında ‘Biz bir milyon kişi meydana inelim rejim değişir’ ‘artık sokağa çıkmanın zamanıdır’ gibi ifadeler kullanarak demokrasiden umudunu kestiğini ve iktidarı antidemokratik uygulamalarda aradığını bir kez daha itiraf etmiştir. Özgür Özel’in kullandığı bu ifadeler Cumhur İttifakı’nın ve millet iradesinin karşısında hezimete uğrayan yabancı başkentlerin ağzıdır.”

Büyükataman ayrıca, Özel’in Türkiye’yi demokrasi dışı uygulamaların karanlığına mahkum etmeyi planlayan emperyalizmin sözcülüğünü üstlendiğini belirtti. Özgür Özel’in milletin iradesine ipotek koymak isteyen darbecilerin papağanlığına soyunduğunu savundu.

CHP lideri Özel’e yönelik tepkisini sürdüren Büyükataman, Türkiye Cumhuriyeti’nin sokak tehditlerine boyun eğmeyeceğini vurguladı. Özgür Özel’in CHP’nin Cumhuriyet değerlerinden uzaklaştığını iddia eden Büyükataman, partinin Cumhuriyetimiz ile kavgalı olduğunu savundu.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Polisten kaçarken 10 kilo uyuşturucuyu yola attı

Batman’da, polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheli, kaçtığı otomobilinden 10 kilo 100 gram uyuşturucuyu yol kenarına attı. Ekipler tarafından yakalanan şüpheli, tutuklandı.

Türkiye günlerdir rezil görüntüleri konuşuyor… Belediye harekete geçti

Son günlerde Marmaris’te çekilen bazı görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı… Mekanlarda ‘dans’ adı altında genç erkeklerin, özellikle yabancı turist kadınlara yönelik sergilediği taciz boyutundaki davranışlar büyük tepki topladı… Tartışma yaratan bu görüntüler üzerine Marmaris Belediyesi’nden açıklama geldi.

Yol ortasında kemerle boğma vahşetine valilikten açıklama

Uşak’ta, akrabalar arasında çıkan alacak-verecek tartışması kavgaya dönüştü; 1 kişi darbedilip kemerle boğazı sıkılarak yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şahıstan 2’si tutuklandı.

Ronaldo’dan Trump’a forma hediyesi: Üzerindeki mesaj dikkat çekti

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, ABD Başkanı Donald Trump’a imzalı formasını göndererek dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Forma üzerindeki not, dünya gündeminde yankı uyandırdı.

Son dakika… Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’e kürsüden söz verdi: ‘Atatürk’ün partisini iktidar yapacağız’

Son dakika haberi… CHP lideri Özgür Özel, partisinin haftalık grup toplantısında konuşuyor.

ABD’li Senatör İsrail’e karşı harekete geçti!

ABD’li senatör Bernie Sanders, Senato’ya ABD hükümetinin İran’a yönelik herhangi bir askeri eylemi için federal fonların kullanılmasını yasaklayan bir yasa tasarısı sundu. Sanders’ın resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre Senato’ya …