Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ordu’nun Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen kaza büyük korkuya neden oldu. Şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Yusuf K. yönetimindeki 52 KB 321 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halindeki “patpat” adı verilen tarım aracına çarptı.

Kazanın etkisiyle tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Olayın ardından çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, cadde üzerindeki trafik akışı kısa bir süreliğine Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı inceleme devam ediyor.

Related Posts

Anahtar Parti lideri Ağıralioğlu’ndan iktidara sert eleştiri: ‘İt sürülerine devleti kurban ettiler’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, AKP, MHP ve DEM Parti işbirliğinde yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine sert tepki gösterdi. Ağıralioğlu, “Onlar tarihe not düşüyoruz diye siyasi heveslerine notlar düşüverdiler. Tarihe not düşüyoruz diye, Öcalan’la, çocuklarımızın katiliyle bir araya geldiler. 45 yıldır mağaralarda evlatlarımızı öldüre öldüre yaşlanan it sürülerine devleti kurban ettiler. Kovaların içine koydukları 30 tane silaha devletin 45 yıllık mücadelesini rezil ettiler” dedi.

Yurttaşlar Mehmet Murat Çalık için Beylikdüzü Belediyesi önünde buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık durumunun ciddiyetine rağmen tahliye edilmemesini protesto eden CHP’liler Beylikdüzü Belediyesi önünde buluştu

CHP’li başkanlardan AKP’li Çamlı hakkında suç duyurusu

CHP Bursa ve Aksaray il teşkilatları, Cumhuriyeti darbe olarak nitelendiren sözleri nedeniyle eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Bahçeli’nin ‘duruşmalar canlı yayınlansın’ mesajına Erdoğan’dan yanıt: ‘Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin duruşmaların canlı yayınlanmasına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi ve “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur” dedi.