Miraç Kandili’nde Yuşa Tepesi’ne Yoğun İlgi

İstanbul’da Miraç Kandili Coşkusu

Miraç Kandili’nde İstanbul’da gerçekleşen kutlamalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yuşa Tepesi ve Hz. Yuşa Türbesi’nde dualarla kandil gecesi idrak edildi.

Kandil gecesinde Yuşa Tepesi’ne gelen ziyaretçiler, Hazreti Yuşa Aleyhisselam’la birlikte dualarını ederek manevi anlamda bir araya geldi. Furkan Tosun, “Miraca çıkmayı diliyoruz, bu mübarek gecenin bereketinden yararlandık” dedi.

Başka bir ziyaretçi Muhammet Ekingöz ise, “Allah’a şükrettik, günahlarımızı tövbe ederek affettik. Evimize dualarla döneceğiz ve ibadetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ahmet Toprak da duygularını dile getirerek, “Kalplerimiz temizlendi, manevi bir huzur bulduk. Birlikte ibadet etmenin mutluluğunu yaşadık, Allah’ın tüm dualarımızı kabul etmesini diliyoruz” dedi. – İSTANBUL

Related Posts

CHP’li başkanlardan AKP’li Çamlı hakkında suç duyurusu

CHP Bursa ve Aksaray il teşkilatları, Cumhuriyeti darbe olarak nitelendiren sözleri nedeniyle eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Bahçeli’nin ‘duruşmalar canlı yayınlansın’ mesajına Erdoğan’dan yanıt: ‘Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin duruşmaların canlı yayınlanmasına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi ve “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur” dedi.

Suriye’de dikkat çeken afiş: Şara ve Trump yan yana

Suriye’nin başkenti Şam’da, Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ve ABD Başkanı Donald Trump’ın fotoğraflarının yer aldığı, “barış” temalı bir afiş asıldı.

Askeri cunta tarafından kaçırılmıştı! 48 yıl sonra DNA testiyle bulundu

Arjantin’de 1977 yılında askeri cunta tarafından kaçırılan bebek 48 yıl sonra DNA sonucu ailesini buldu.