Düğünde çıkan tartışmada 2 kişiyi yaralayan kişi tutuklandı

Dumlupınar Mahallesi’nde Düğün Salonunda Silahlı Kavga

Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen tartışma kanlı bitti. Tartışmanın tarafları olan B.K., B.D. ve O.Ç. arasında çıkan anlaşılamayan kavgada silahlar konuştu.

Bir çiftin mutlu günü olan düğünde patlak veren olay, kısa sürede büyüyerek sokaklara taştı. Kargaşa esnasında B.K. adlı şahıs yanında bulunan tabancayı çıkararak ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunla yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından hemen müdahale edilirken, B.K. gözaltına alındı ve üzerindeki tabanca ele geçirildi. Yaralanan B.D. ve O.Ç. ise hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerin ardından B.K., bugün adliyeye sevkedildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen B.K., olayın yargı sürecine girmiş oldu.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya yolcusu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen 6-7 Temmuz’daki BRICS Zirvesi’ne katılacak. Fidan’ın zirvede Gazze, yapay zeka, iklim krizi ve adil ticaret gibi başlıklarda Türkiye’nin görüşlerini aktarması bekleniyor.

Sıcak havalar can aldı: 22 yaşındaki kız için 5 günlük yas

22 yaşındaki Martina Gillio, her zaman gittiği spor salonunda aniden fenalaştı. Yanında bulunan erkek arkadaşının hemen ambulansı aradığı belirtildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, salondaki defibrilatörü kullanarak kalp masajı yaptı. Ardından …

CHP maskeli provokatörlerin oyuncağı haline geldi

AK Parti Kadın Kolları’nın programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Leman dergisinin Peygamberimiz’e (sav) hakaretini savunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi: “Milyonların gördüğü hakareti, rezilliği, provokasyonu sen göremiyorsan sorunu başkasında değil kendinde ara. CHP sadece belediye soyguncularının değil milletten kopuk marjinaller, yüzü maskeli provokatörler, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının oyuncağı haline gelmiştir. Özgür Özel’in girdiği yol çıkmaz sokaktır.”

Netanyahu’nun oğlu Avner korktuğu için adını değiştirmiş

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun diğer oğlu Yair’in hak sahibi olmayan kişilere diplomatik pasaport verilmesiyle ilgili devam eden bir soruşturma kapsamında İsrail polis teşkilatının yolsuzluk suçlarıyla mücadele birimi “Lahav 433” tarafından ifadeye çağırıldığı bildirildi.

Avustralya, antisemitik sözleri nedeniyle ABD’li rapçi West’in vizesini iptal etti

Avustralya, antisemitik sözleri nedeniyle ABD’li rapçi West’in vizesini iptal etti

Trump’tan New York ön seçimlerini kazanan Mamdani hakkında açıklama: Şehri bu komünist delinin mahvetmesine izin vermeyeceğim

Trump’tan New York ön seçimlerini kazanan Mamdani hakkında açıklama: Şehri bu komünist delinin mahvetmesine izin vermeyeceğim