BUDO seferleri iptal edildi

BUDO’dan Kötü Hava Koşulları Nedeniyle İptal Edilen Bazı Seferler

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) hattında, yaşanan kötü hava koşulları sebebiyle bazı seferler iptal edildi ve yolcuların mağdur olmaması için yapılan açıklamada iptal edilen seferlerin listesi paylaşıldı.

İptal Edilen Seferler

Bugün için iptal edilen seferler şu şekildedir:

  • 07:00 Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 08:00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya)
  • 09:30 Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 09:30 Bursa (Mudanya) – Armutlu (İhlas)
  • 10:00 Armutlu (İhlas) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 11:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya)
  • 11:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Armutlu (İhlas)
  • 12:55 Armutlu (İhlas) – Bursa (Mudanya)

Yolcuların Dikkatine

BUDO, iptal edilen seferler konusunda yolcularını bilgilendirirken, seferlerin normalleşmesi için hava koşullarının düzelmesinin beklenildiğini belirtti. Yolcuların güncel bilgilere ve alternatif taşıma seçeneklerine BUDO’nun resmi web sitesinden ulaşabileceği ifade edildi.

Related Posts

Anahtar Parti lideri Ağıralioğlu’ndan iktidara sert eleştiri: ‘İt sürülerine devleti kurban ettiler’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, AKP, MHP ve DEM Parti işbirliğinde yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine sert tepki gösterdi. Ağıralioğlu, “Onlar tarihe not düşüyoruz diye siyasi heveslerine notlar düşüverdiler. Tarihe not düşüyoruz diye, Öcalan’la, çocuklarımızın katiliyle bir araya geldiler. 45 yıldır mağaralarda evlatlarımızı öldüre öldüre yaşlanan it sürülerine devleti kurban ettiler. Kovaların içine koydukları 30 tane silaha devletin 45 yıllık mücadelesini rezil ettiler” dedi.

Yurttaşlar Mehmet Murat Çalık için Beylikdüzü Belediyesi önünde buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık durumunun ciddiyetine rağmen tahliye edilmemesini protesto eden CHP’liler Beylikdüzü Belediyesi önünde buluştu

CHP’li başkanlardan AKP’li Çamlı hakkında suç duyurusu

CHP Bursa ve Aksaray il teşkilatları, Cumhuriyeti darbe olarak nitelendiren sözleri nedeniyle eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Bahçeli’nin ‘duruşmalar canlı yayınlansın’ mesajına Erdoğan’dan yanıt: ‘Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin duruşmaların canlı yayınlanmasına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi ve “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayrolur” dedi.