2024 yılında 17 milyon yolcu taşıdı

Akçaray 2024 Yılında 1,167,482 km Yol Kat Etti

Kocaeli’nin simgesi haline gelen Akçaray, 2024 yılında toplamda 23 tramvay ile 1.167.482 km yol kat etti. Vatandaşlar, Akçaray sayesinde Otogar – Kuruçeşme (T1) – Şehir Hastanesi (T2) hatlarında rahatlıkla ulaşım sağladı. Aynı zamanda Şehir Hastanesi hattının açılmasıyla vatandaşlar Şehir Hastanesi’ne aktarmasız bir şekilde ulaşım imkanı buldu.

Kocaeli Stadyumu’na Ulaşım Sağlayacak

Akçaray, Alikâhya Fatih Mahallesi ve Kocaeli Stadyumu’na da ulaşım hizmeti vermeyi hedefliyor. Yeni hat, 7.6 km çift yönlü uzunluğa sahip olacak. UlaşımPark, vatandaşların güvenliği için araçların düzenli bakımlarını kendi atölyesinde yapıyor. Ustalar, klima, disk balata (fren), boya ve diğer parçaları belirli aralıklarla kontrol ederek olası sorunları önceden tespit ediyor.

Related Posts

CHP’li Günaydın’dan AKP’ye ’17-25 Aralık’ hatırlatması: ‘Hiçbir soruşturma yapılmadı, bunları unuttuk mu sanıyorsunuz?’

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “23 bin hakim savcının 17- 18 binini de yeni aldınız. O cübbelerin hepsine düğme, cep ve rozet diktiniz ve yargıyı araçsallaştırdınız. Türkiye’de siyasetin finansmanının tarihini siz yazdınız. Ne Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dünyada ünlü rüşvet skandallarına yönelik partiniz ve iktidarınız döneminde hiçbir adım atmadınız. 17- 25 Aralık döneminde ayakkabı kutularıyla size gelen paralar, evlerdeki günlerce sıfırlayamadığınız paralar ve rezidansların 20 küsuruncu katlarında çıkan para sayma makinaları için hiçbir soruşturma yapılmadı. Bunları unuttuk mu sanıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

AKP’den Elazığ’a yatırım vizesi yok! Projede rekor, yatırımda veto

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın ekonomik yatırım ve altyapı projelerinde Türkiye genelinde en çok başvuru yapan il olduğunu belirterek, 133 proje başvurusundan sadece 19’unun onaylanmasının büyük bir adaletsizlik olduğunu söyledi. Erol, “Bu tablo Elazığ’a yapılan açık bir haksızlık. Elazığ proje üretmekte öncü ama destek alamıyor” dedi.

İsrail yine yardım bekleyenlere saldırdı: 20 Filistinli öldü, 246 kişi yaralandı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde insani yardım bekleyenlere saldırısında 20 Filistinlinin öldüğü, 246 kişinin yaralandığı duyuruldu.

90 yaşındaki ninenin toprağına göz diktiler

Yeni maden yasasıyla geçim kaynakları ve yaşam alanları tehlikede olan köylüler “Bir tek zeytin ağacımızı vermemek için ne gerekiyorsa yapacağız” diyor.

Muharrem İnce, CHP’ye katılıyor: İktidardan kurtulmak için safları sıklaştırma zamanı!

Memleket Partisi kendini feshetme kararı aldı

Sakız Adası’nda korkunç yangın! OHAL ilan edildi

Türkiye kıyılarına 8 kilometre uzaklıktaki Yunan adası Sakız’da (Chios) orman yangını nedeniyle çok sayıda köy tahliye edildi. İzmir Çeşme’nin karşısındaki adada cumartesi günü başlayan orman yangınının şiddetli rüzgar nedeniyle yayıldığı bildirildi …